❄️ راهنمایی و مشاوره رایگان 02166561730 ❄️

حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

یو پی اس UPS

 

دستگاه UPS مخفف عبارت Uninterruptible power supply ، به معناي منبع تغذيه بدون وقفه است. یک دستگاه الکترونیکی است که از ان برای ایجاد ثبات در تغذیه تجهیزات الکتریکی استفاده میشود.

 

یو پی اس UPS

یو پی اس یک منبع تغذیه الکترونیکی است که وظیفه اصلی آن ، تامین بدون وقفه ی توان مورد نیاز بار مصرفی می باشد ، این سیستم بین برق شهر و دستگاه مصرف کننده قرار گرفته علاوه بر تثبیت و تنظیم برق شبکه مانع از نفوذ نویز و اختلالات شبکه به تجهیزات حساس مصرف کننده می گردد . همچنین یو پی اس به عنوان منبع توان بدون وقفه با استفاده از انرژی ذخیره شده در باتری، برق مورد نیاز تجهیزات مصرف کننده را تامین می نماید .

 

شما می توانید سطوح مختلفی از حفاظت را در مقابل مشکلات برق برای سیستم خود جهت جلوگیری از تخریب و یا از دست دادن اطلاعات به کارگیرید.

 

یو پی اس که در زمان قطع و یا نوسانات برق، زمان کافی برای خاموش شدن سیستم یا حالت آماده به کار(StandBy) برای راه‌اندازی مجدد را، در اختیار دستگاه قرار ‌می‌دهد برای مثال، دستگاه UPS دوربین مدار بسته را برای مدت زمان کوتاهی بعد از قطع منبع برق اصلی ، فعال نگه می‌دارد و به کاربر اطلاع می‌دهد که منبع اولیه برق قطع شده‌ است. این دستگاه وسایل متصل به خود را از موج‌های قوی حفاظت می‌کند و اجازه نمی‌دهد که دستگاه آسیب ببیند.

 

وظایف یو پی اس UPS

دستگاه UPS دارای وظایف متعددی است ولی به طور کلی وظیفه آن ایجاد ثبات در تغذیه تجهیزات الکتریکی است. برخی از وظایف ان عبارتند از:

  • تغذیه تجهیزات در صورت قطع برق
  • محافظت از تجهیزات در مقابل افزایش یا کاهش های ناگهانی ولتاژ
  • محافظت در مقابل نویز
  • محافظت در مقابل بی ثباتی در فرکانس برق شهر

 

ساختار و عملکرد یو پی اس UPS

از انجایی که باتری ها تنها امکان ذخیره ولتاژ DC را دارند دستگاه UPS باید ابتدا برق را به صورت DC در اورد تا امکان ذخیره آن به وجود اید. از انجایی که قیمت باتری های ولتاژ بالا به مراتب بیشتر است معمولا در طول DC سازی ولتاژ، میزان آن نیز به 12 یا 24 ولت کاهش می یابد.

پس از DC سازی، برق شهری وارد شده به باتری ها وارد میشود و انها را شارژ میکند. UPSها طوری طراحی می شوند که در صورت وصل بودن برق شهر، مصرف کنندها را به صورت مستقیم تغذیه کنند و از باتری ها برای تغذیه استفاده نکنند.

از انجاییکه تجهیزات الکتریکی نیاز به برق AC با ولتاژ برق شهر دارند برق DC باید مجددا به برق شهر تبدیل شود. این روند تبدیل پیچیده ترین قسمت عملکرد دستگاه است. دستگاه UPS از طریق یک اینورتر ولتاژ DC را به AC تبدیل میکند.

 

طریقه کار یوپی اس UPS

در طول وصل برق شهر دستگاه UPS از برق شهر برای شارژ باتری ها استفاده می کند و در کنار آن از طریق همان برق تجهیزات الکتریکی وصل شده را نیز تغذیه میکند. پس از قطع برق باتری های دستگاه به صورت منبع وارد شبکه می شوند و تجهیزات را تغذیه میکنند.

 

انواع یو پی اس UPS:

فناوری‌های استفاده شده در دستگاه UPS

یو پی اس یا منبع تغذیه‌ بی وقفه از لحاظ فناوری استفاده شده و عملکرد بر سه نوع می‌باشد. تکنولوژی‌های on-line و off-line شناخته ترین روش ها در زمینه این منابع تغذیه محسوب می‌شوند. ولی نوع line interactive که از همان فناوری off-line به علاوه ترانسفورماتور AVR ایجاد شده است، نزد تولیدکنندگان محبوبیت بیشتری دارد.

 

یو پی اس آنلاین :

واژه آنلاین به کار رفته در این فناوری به خاطر استفاده‌ مداوم از یکسوکننده (تبدیل ac به dc) و معکوس‌کننده (تبدیل dc به ac) در دستگاه UPS است. حتی زمانی که قدرت برق به اندازه‌ی کافی است این دو المان در دستگاه استفاده می‌شوند. این موضوع در دو فناوری دیگر وجود ندارد. اینورتر به شکل مداوم برق بدون نویز را از باتری ارائه می‌دهد و تجهیزات متصل هیچ‌گاه به شکل مستقیم برق را از منبع اولیه دریافت نمی‌کنند. یو پی اس‌ های آنلاین مجهز به فن‌ های خنک کننده هستند که گاها موجب سر و صدا می‌شوند و بیشتر برای مصارف خانگی و دفاتر کوچک کاربرد دارند.

 

یو پی اس آفلاین :

فناوری UPS آفلاین رایج ترین نوع برای استفاده در دفاتر و کامپیوترها جهت تامین برق اضطراری می‌باشد. این دستگاه در عرض چند میلی ثانیه بعد از تشخیص قطع برق ،برق مورد استفاده‌ی تجهیزات متصل را از باتری تامین می‌کند.

 

یو پی اس line interactive :

این تکنولوژی دستگاه UPS در شرایط عادی، برق خروجی را به وسیله‌ی ترانسفورماتور تثبیت می‌کند و شکل موج AC آن را صاف می‌نماید.

نکته: وجه تشابه تمامی فناوری‌ها در این است که بعد از قطع برق از باطری برای تامین برق لازم تجهیزات متصل استفاده می‌کنند. تفاوت آنها نیز در عملکرد دستگاه قبل از بروز هر گونه مشکل در ولتاژ برق و حالت عادی است.

 

انتخاب دستگاه UPS

المان های زیادی در انتخاب تخصصی دستگاه UPS باید مد نظر قرار داده شوند. اما برای استفاده از UPSهای غیر حرفه ای تنها میزان توان خروجی دستگاه و میزان ظرفیت باتری های آن باید مد نظر قرار داده شود.

 

کاربرد دستگاه UPS در نصب دوربین مدار بسته

دوربین مدار بسته نیز مانند تمام وسایل برقی زمانی که برق قطع شود از کار خواهد افتاد پس برای از کار انداختن دوربین های مدار بسته کافی است تا برق را قطع کرداز این رو برای برطرف کردن این عیب دوربین مدار بسته از دستگاه UPS استفاده می نمایند.

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول